Min nya blogg

Where to start?
Alltså äntligen: hej hej hej. Jag antar att det är på plats att jag startar med att förklara det totala strulet..?

Sen vi hördes senast har det hänt en hel del roliga saker, som i sin tur lett till det mindre roliga strulet.. Jag har skrivit på ett nytt avtal för ett 25% konsultuppdrag inom branschen, med fett duktiga människor, och det känns SÅ kul att fortsätta jobba bredvid studierna även i vår. Men eftersom jag ska plugga 150% hela våren så kände jag att jag måste omstrukturera något. Vad vill jag skära ner på? Vad kan jag skära ner på?

Jag har alltid skött mina annonser på mina sociala medier helt själv. Jag har sålt, utformat, fakturerat, skött all kontakt och välförtjänt fått 100% av intäkterna since forever. Det har varit en grym skola i såväl avtal som företagsekonomi. Men när jag utvärderade höstens tidfördelning och insåg att jag snittar 2-3 timmar på mejlen om dagen och en jäkla massa jobb med momsdeklarationer, fakturor och kontakter med olika företag så insåg jag att det är där jag ska skära ner. Så från och med nu bloggar jag för Spotlife, med en egen agent och avlastas därigenom enormt mycket när det kommer till ”kringjobbet” med bloggen. Det i sig gör att jag kan lägga exakt lika mycket tid på själva inläggen och innehållet. Det känns coolt att (ja, jag skriver äntligen) äntligen ha kommit hit, där jag kan säga hejdå till en stor del av rollen som ”bloggare” och väga upp inkomsterna i konsultuppdrag frånkopplade mina sociala medier och min statistik. Men med det inte sagt att jag ska satsa mindre på bloggen eller inte prioriterar den lika högt, inte alls.

Samtidigt som detta beslut togs och pappren med Spotlife skrevs så fick Isilife där min blogg legat en rejäl bugg, och enda alternativet för mig att fortsätta blogga under tiden teknikerna jobbade med den var på webshopen Isikost, vilket inte känns som rätt forum för min blogg. Däför har det varit helt tyst ett tag, vilket verkligen är kasst och jag är ledsen för det, men det har legat helt utanför min kontroll.

NU är vi i alla fall på banan igen. Och snälla skriv vad ni tycker om allt här på nya bloggen! Känner ni er hemma? Är ni nöjda med teckensnittet? Är det bra med centrerad text eller inte? Givetvis ska det räcka att skriva in ”www.linnolsson.se”, men under ompekningen av domänen måste ni skriva in hela Spotlife-adressen. Arkivet flyttas över i veckan, nu ser det lite tomt ut…. Som ni förstår väntar massa uppdatering nu, vi har mycket att snacka ikapp om, hehe <3IMG_1546IMG_1551IMG_1559

Comments 33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.