Morgoninlägg

IMG_1757 IMG_1759 IMG_1761 IMG_1765 IMG_1767

..att starta morgonen med att skriva morgoninlägg igen <3
Jag tror inte ni anar hur lättad jag är över min tillvaro med studierna på distans för en termin. Visst, jag ska plugga mer än innan och det här med att allt går via nätet kräver spetsen av självdisciplin, men åh vad skönt det är att få lägga upp dagarna så som det passar mig.

Veckorna efter jul var helt hysteriska i skolan. Vi satt med grupparbete från tidig morgon till kväll, och jag gick upp 04:45 för att hinna rida innan vi skulle ses och låg efter i precis allt hur jag än gjorde. Dessutom blev jag jätteförkyld och hade feber större delen av veckan. Ni vet: när man hamnar helt snett i hela jävla vardagen och tårarna kommer av att kaffet blir för svagt eller att schampoot är slut. Med den bakgrundsinfon fattar ni hur mycket jag njuter av havregrynsgröt, nyhetsmorgon, anteckningsblock och lugnt morgonjobb just nu. Hehe.

Just nu gör jag en analys över vad jag anser är en kommunikationsutmaning och vad som inte är det av min nya uppdragsgivares mål. Älskar mitt jobb. Efter några timmar med det så ska jag åka till stallet för att rida Soraya (berättar mer i eftermiddag om vår träning!) och ikväll ska jag träffa några vänner på stan. Vi bestämde oss för att ta en after work med bubbel såhär mitt i veckan. Tack för det torsdag. Hoppas att ni också har en bra dag framför er och TACK för att ni så tålmodigt väntat ut mig och bloggis <3

Comments 10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.