Torsdagskväll

Soraya var ruskigt pigg idag (igen, hur är det möjligt?!) så halva ridpasset fick gå åt till övergångar och påminnelser om bromsen. Nog för att jag älskar hennes energi men ibland är den milt sagt lite för mycket… I galoppen blev det aldrig någon bra känsla, varje gång vi kom nära den perfekta balansen med vikten på bakbenen och lätt front så blev hon alldeles för het istället. Då bestämde jag mig för att fokusera på traven och för att vara en ”dålig dag” så är jag jättenöjd med känslan vi lyckades skapa där. Hon är expert på att slänga iväg frambenen och bli lång, men idag försökte jag verkligen använda all energi för att få henne rund och istället nå höjd och schwung i traven. Jag längtar tills hon är ännu starkare (kanske i sommar?) och det går att leka lite mot passage för att fånga schwung-momentet ännu mer. IMG_1164 IMG_1170Fina bilder, va? <3

Nu ska jag fixa mig och sedan röra mig mot Kyrkogatan och Champagnebaren där några vänner väntar. Det stället alltså. Där spenderar man mer än gärna sin torsdagskväll om man bor i Göteborg ska ni veta! 🙂

Comments 8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.