Fredagsmorgon 

Godmorgon!
Jag har precis gjort en kopp kaffe och ska gå igenom dagens plugg- och jobblista. Lyssna på den här kombinationen: jag har en hemtenta den 29:e januari och en den 1:a februari… Har jag berättat att jag läser företagsekonomi i vår? I mitt program har man en fri termin där man kan välja att bredda sig inom olika delar, och jag har valt företagsekonomi för att få med ekonomiperspektivet och kursen marknadsföring. Dessutom ska jag läsa Projektledning ifrån Stockholms universitet. Väldigt roliga kurser! Dock lite rörigt med tre stycken som går parallellt, hehe.

Nåväl. Såhär såg min kväll ut igår: img_5684.jpg
Vi möttes på champagnebaren för en after work, och när några rörde sig vidare beställde jag och Anna in rosa champagne och satt kvar ända tills servitörerna började med morgondagens dukning <3

Äntligen är det plusgrader och grusvägarna lär vara perfekta efter allt regn och smält is, så idag blir det en uteritt för Soraya. Jag tror verkligen att hon kommer uppskatta att få komma ut och bränna av överskottsenergi, och det känns stort att kunna göra det och tänka att det ska bli roligt utan att vara orolig. Jag litar ändå på henne nu, jag känner henne så väl och vet ofta hur hon ska reagera, och vi känns samspelta nog för att våga oss på galopp ute på skogsvägarna även när hon har krut under hovarna. Bästa Raya.

Nu måste jag sätta fart! Ha en bra dag <3

Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.