Galopp i vårsol 

img_5693.jpg img_5688.jpg

Från förra helgens 12 minusgrader så njöt vi ordentligt av dagens vårsols-känsla och 8 plusgrader! Soraya var till skillnad från igår riktigt lugn och avspänd, så hon fick rulla på i galopp i totalt flera kilometer. SÅ härligt att kunna göra det med en så het och energisk häst. Dels ur ett stärkande, fysiskt syfte men likaväl ur ett mentalt lösgörande syfte. Hon blir så harmonisk av att få göra sig av med energi utan att bli ombedd att utföra massa rörelser, svänga, samlas och så vidare. Och jag blir lika lycklig i hjärtat varje gång när jag ser henne på stallgången efter att jag sadlat av henne med hängande underläpp och lugna ögon <3

Comments 5
 • Eline

  Som jeg har savnet bloggingen din! At du endelig er tilbake gjør hverdagen komplett, haha. Du er slik en stor inspirasjon!

  Reply

 • Elin

  Först och främst, så himla kul att du är tillbaka! Har verkligen saknat din blogg och tankeväckande inlägg.
  Och angående det här inlägget: den där sista meningen, om den hängande underläppen och lugna ögon, gud vad jag känner igen det där! Hade en häst i träning i höst och ska ha henne snart igen, hon påminner mycket om Soraya, väääldigt kraftfull och energisk och behöver röra på sig. Det tog ett tag innan jag fattade det, men första gången efter att hon fått springa några km på en slinga utan ryttare och sen blivit riden i 20 min inne, precis den blicken och lugna ansiktet som du beskriver! Bara harmonisk och nöjd. Helt annan häst än den spända, övertaggade hon var innan dess. Så himla mysigt!

  Reply

 • MalinKalin

  Det ser verkligen inte ut att vara januari på bilden 😛 Temperaturen svänger verkligen mycket nu.
  Kul att ni kan galoppera ute nu så hon får pysa av sig lite men ändå under kontroll 🙂

  Reply

 • JenniferDressage.se

  Vilka härliga ridvägar! Hade vi haft såna hade jag nog vågat mig på att rida ut min lilla rodeoponny lite oftare också, haha. Nu rids hon ut av en annan tjej för det är så himla viktigt tycker jag och det märks verkligen även på henne att hon blir sååå nöjd efteråt. 😀 Nu längtar man ju ännu mer tills våren och sommaren är här!

  Reply

 • Maria

  Kul att du är tillbaka! Men snälla, ändra designen! Den är hemsk att läsa, alltför liten text som dessutom är centrerad. För att få texten i läsbar storlek blir bilderna omöjliga att titta på, ser 1/3 av bilden i taget. Jättebred header och footer gör det ännu värre. Byt till en header som inte sitter fast, vänsterställ texten och gör den större. En fördel om spotlight reklamen längst ner kunde flyttas åt höger.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.