Träning på kandar

Här kommer ett gäng bilder från ett ridpass tidigare i veckan på kandaret. Jag upplever inte jättestor skillnad – vilket känns positivt – då Soraya är lika tillfreds och lugn i munnen på kandaret som på tränset. Däremot så känner jag att det ger en ytterligare finhet i halvhalterna främst i tävlingsformen, och jag anar att jag kommer kunna använda hela spektret ju mer jag lär mig att rida på det. IMG_1186 IMG_1204 IMG_1205 IMG_1211Rund och fin både i kroppen och formen nu 🙂

IMG_1223Man borde lära sig leva sin vardag med samma entusiasm som en energisk tävlingshäst… Ärligt talat; samma ridhus med vetskapen om att ett svettigt träningspass väntar men ändå är det som om det är den roligaste och bästa stunden i hennes liv varje gång. Och så fort jag klappar på halsen med innerhanden och säger ”braaa” så busar hon iväg och försöker dra några bock-repor, haha.

IMG_1285 IMG_1421 IMG_1487IMG_1529

Comments 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.