Follow me around

Hörrni! Under tiden bloggen låg nere publicerade jag en video på youtube, för er som inte har sett den än så lägger jag upp den här också. Jag filmar runt om i stallet och delar ifrån ett joggingpass, och snackar Raya. 

Har ni något att tipsa om som ni vill se i videobloggsformat? Jag kommer enbart göra hästrelaterade videos, så ni vet, bloggen får gå i lite mer personlig- vardagsnisch men filmandet hålls runt hästarna. Det här är i alla fall min inspirationslista för nya videos, bygg gärna på den i kommentarsfältet <3

– ”MINA TANKAR; om uteritter och varierad träning”
– Ett träningspass med Christian och fråga om han vill säga några ord också (hehe)
– ”MINA TANKAR; om att kombinera egen häst och universitetsstudier”

Låter det bra?

Comments 2
  • Erika

    Åååh, ”att kombinera egen häst med universitetsstudier” ser jag fram emot!!

    Reply

  • Anne

    Hej! Du står i ett stall med fullservice, eller hur?:) Kanske lite konstig fråga, men är det så att du FÅR mocka/fylla mat osv nån dag om du vill, eller är det liksom ”förbjudet”? Kan det isåfall aldrig kännas lite jobbigt ifall det inte är perfekt mockat eller så nån dag och sen inte få rätta till det haha, om om du förstår vad jag menar? 😀

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.