Lördagsmorgon 

– Det förekommer reklamlänkar i inläggetIMG_1770IMG_1773

Godmorgon <3
Lyckan i att byta ut vardags-havregrynsgröten, hehe. Hur är läget? Felix stack till jobbet tidigt så jag har ätit lördagsfrukost framför nyhetsmorgon i min ensamhet. Fast om det är någon måltid som är mysig att äta själv så är det ändå frukost.

Igår när jag mötte upp några vänner på Franska så hade de redan beställt in kaffedrinkar och satt redo för att kasta sig in i livets catch up. Det är egentligen löjligt hur svårt det är att hitta tider när alla kan ses? Men det är väl en följd av det väldigt roliga i att alla gör så olika saker nu för tiden. Vi pendlade framtidssnacket mellan att jämföra spetsutbildningarna mot plastikkirurgiyrket eller rättsläkare med mitt och Matildas marknadsförings- och PR-snack. 😉

Vet ni vem som spatserade runt och firade en nyöppnad märklarbyrå igår då? Fredrik Eklund. Det stora är alltså inte att han spatserade runt – utan att en Eklund-firma öppnas i Göteborg!!! Åh. Min förhoppning är ju att Göteborg snart ska vara ikapp Stockholm och skapa samma storstads- och karriärsmöjligheter. Därför blir jag pirrigt glad när Eklund satsar på en mäklarfirma som ska förmedla lyxlägeheter här. Ännu gladare om jag själv kan köpa en i framtiden :))) Anyhow. Dagens planer är att läsa in mig på min nya kurslitteratur inför nästa vecka, då startar min första inlämning i en av kurserna. Sedan ska jag åka och rida Soraya (kameran följer med!) och ikväll ska jag och Felix gå ut och äta med hans familj 🙂

Men innan jag lämnar er. Kan vi diskutera färgen duvblått i inredning och det galet fina bäddsetet jag precis hittade? Duvblått är i princip den enda färgen som får flytta in hos mig och kyssa allt grått och vitt. Jag älskar linnepåslakanset, och har två olika i ljusgrått och mörkgrått, men så såg jag precis det här: rum21 rum2111Är det inte perfektion? Finns HÄR (adlink).

Sådär! Nu har jag sagt allt jag ville säga för en stund.. 🙂 Ha en bra dag!

Comments 6
 • Klara

  Hej Linn!
  Jag är så glad att din blogg äntligen är igång igen, har verkligen saknat den!

  Jag har bara en snabb liten fråga. För det är nämligen så att jag och en kille håller på och jag är verkligen intresserad av honom, problemet är att vi bor ca.80min ifrån varandra och jag har egentligen inte tid för ett förhållande då jag tränar 30h i veckan. Så nu till min fråga, tycker du att jag ändå ska gå för det och ge deg en chans eller redan nu inse att det inte kommer funka?

  Tack för att du och din fantastiskt härliga blogg finns!<3

  Reply

 • Zandra Svensson

  När ni bloggare länkar olika saker så skriver ni adlinks, vad betyder det? 🙂

  Reply

  • www.linnolsson.se Post author

   Att det är en reklamlänk, vilket måste märkas ut direkt i inlägget (se min första rad) för att ni som läser ska veta att det kommer förekomma reklam i inlägget. 🙂 Kram!

   Reply

 • Malin

  Älska, älska ÄLSKA denna menning:
  ”Min förhoppning är ju att Göteborg snart ska vara ikapp Stockholm och skapa samma storstads- och karriärsmöjligheter”

  Hoppas såååååå mycket på samma sak som du 😀 Att vårt älskade Göteborg ska gå från en industristad till en karriärsstad 😀

  Gud vad kul att Fredrik Eklund var här! Hoppas med att han kan förmedla min framtida lägenhet i Vasastan 😉

  Reply

 • Stephanie

  Jag har både det blå och det gröna lakanet, dom är ljuvliga! Sover som en prinsessa

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.