Hejdå gymmet

Vädret idag har verkligen varit helt magiskt! Min hovslagare skulle komma förbi oss i morse och medan jag väntade på henne satte jag mig i Sorayas höhög i hagen och pluggade, den mysighetsfaktorn. Fram tills Soraya fick ett busryck, pep och typ hoppade över mitt huvud, då kände jag att det kanske var en lite riskabel plugg-plats, hehe.

På hemvägen gick jag in på gymmet och sa upp mitt gymkort. Det där jäkla kortet ger mig bara sån ångest. Det blir liksom ännu en grej att planera in och en påminnelse om vad jag inte hunnit med varje gång jag prioriterar bort det. Varför ska jag stå där i fina kläder och lyfta tyngder egentligen? Det enda jag behöver både för hälsa, hålla mig i form och ridningen är rörelse och kondition, vilket jag likaväl kan få genom promenader/joggande utomhus. Så nu ska jag ta en paus i ekonomiplugget och gå en rask timmes promenad i eftermiddagssolen med en podd i öronen. Bästa beslutet idag! 🙂

Den här köttiga pluggveckan boostades precis med att jag fick tillbaka den jobbigaste tentan jag genomlidit med högsta betyg och 19/20 poäng. Så nu fick jag en stooor påfyllning av motivation, hela kvällen ska ägnas åt plugg – och hela livet ska ägnas åt något jag tycker är roligt, är duktig på och belönas av. Det är SÅ värt att kavla upp ärmarna och investera i sig själv. Hörs sen!

34ef306e249c606a392536c5167617c3

Comments 4
 • Rebecka

  Jag resonerar likadant som dig gällande gymkort! Och grattis till tentaresultatet, roligt när man får betalt för hårt arbete! 🙂

  Reply

 • Frida

  Skaffa dig ett träningsband och kettlebells så kan du träna med oändlig variation hemma i vardagsrummet istället, ta 10-15 min när du pausar i pluggandet t ex. Bara att googla övningar. Funkar bäst för mig som också har fullt upp men verkligen behöver träna.

  Reply

 • JenniferDressage.se

  Låter klokt tycker jag, det finns ju mycket bra övningar man kan göra hemma också för att t ex stärka bålmuskulaturen som är superviktig som dressyrryttare 😀

  Reply

 • Amanda

  TACK!!! För detta inlägg. Så små ord men så betydelsefulla. Jag känner varje vecka att jag MÅSTE gymma, jag ser varje pass jag inte orkar (alltså verkligen inte orkar! Kroppen skriker ifrån) som att jag är dålig. Och då är man i stallet 3h efter en 8,5h arbetsdag med 45min till o från jobbet… Endå ”ska” jag gymma dryga timman utöver det oxå. Ditt resonemang lättade mitt hjärta och min känsla. Tack! 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.