Lördagskväll 

Idag har vädret varit så knäppt, men jag tajmade det verkligen perfekt! Jag och Felix var ute och gick i strålande solsken i över en timma och pratade om allt så som bara vi kan. Jag värdesätter känslan av att välja honom som umgänge SÅ högt, det vill säga utöver hur härligt det är att vara kär, dela ett liv och allt det där så är det så jävla fint att vilja och kunna dela allt.

På hemvägen köpte vi massa gott och lagade egna högrevsburgare och myste runt hemma. Det är så jäkla sällan jag är hemma på dagen, ofta brukar jag åka iväg och göra allt som ska göras direkt när jag vaknar och sedan ha kvällarna tillsammans. Det kändes så ledigt att bara hänga och ta det lugnt mitt på dagen sådär – anar att ni hästtjejer känner igen er 😉

Sedan åkte jag till stallet och tog hand om Raya. Hon har fortfarande ont i sin hov så hon fick bara massa kärlek och pyssel. Usch vad det är jobbigt att se sin häst ha ont 🙁 Efter en hel höst utan ett enda skrapsår har det inte varit roligt med både ett sparksår och hovböld/tramp/stengalla såhär tätt inpå varandra. Men för en gångs skull är jag inte övernervös, både min veterinär och hovslagare har sett henne och har kontakt med varandra – och jag börjar bli logisk nog att lämna över mina katastroftankar på deras bord 😉

Den här kvällen spenderas hemma med ekonomiböckerna. Inget mer dansande, för nu behöver macroekonomin min fulla tid…. INTE KUL. Men så tänker jag: om exakt precis ett år så står jag inför en sista, allra sista, uppsats och sedan har jag min freakin examen! Gud vad känslan inför livet lär äga då. Tänk att få söka första heltidsjobbet inom den här branschen…. KUL. Hehe. Hörs imorgon och hoppas att ni har det bra på Scandinavium. ♥

Comments 2
  • Clara

    Hej Linn! Läser din blogg varje dag sedan flera år, tack för all inspiration! Här om dagen nämnde du i förbigående att du och Felix försöker äta vegetariskt flera gånger i veckan. Jag undrar helt enkelt hur du som djurägare med en häst som bästa vän motiverar för dig själv att inte bli hel-vegetarian? Det är verkligen inte menat som ett påhopp, jag är inte heller 100% vegetarian. Det var bara en fundering jag hade, helt enkelt. Som sagt, tack för att du finns!

    Reply

  • Linn

    Vart har du köpt glasen? Så himla fina!

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.