Tjugotvå

IMG_3243 IMG_3250

Godmorgon!
22 år. Ingen skillnad, hehe. Min första födelsedag när jag hade flyttat hemifrån undrade jag hur det skulle kännas att vakna utan hela min familj som annars alltid har firat mig på morgonen, men delar man sitt liv med Felix så behöver man inte oroa sig. Hela lägenheten var fylld med blommor och vi har precis ätit en enorm frukost ♥

Jag som trivs i hetluften och med att stå i centrum så fort det handlar om prestation eller när jag har något att tillföra blir extremt obekväm av den här…passiva uppmärksamheten. Haha. Jag har i alla fall en jättehärlig dag framför mig, ikväll ska jag och Felix äta middag på Toso som jag velat till länge. De har en helt sinnessjuk kötid för att få bord, men ikväll ska vi dit och äta deras berömda avsmakningsmeny och dricka deras drinkar. PEPP!

Men först ska jag åka ut till min pärla, Soraya, och äta tårta med stallgänget eftersom både jag och Christian fyller år. Tack för alla intressanta kommentarer igår, jag ska läsa alla noga under morgondagen och svara på de flesta då, jag säger till när jag svarat så ni som vill kolla kan göra det 🙂 Ha en bra dag ♥

Comments 11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.