Tisdagsmorgon

Godmorgon! ♥
Jag ska alldeles strax lämna lägenheten för stallet! Idag är en sån där perfekt stallmorgon när både jag och Sara tränar efter varandra. Älskar vårt stall. Jag hoppas verkligen att jag och Soraya kan uppnå samma bra känsla igår.. Det gör såå mycket för självförtroendet att få känna att det känns lite enkelt och ”det här kan vi”. Inte så ofta det händer 😉 IMG_6120 IMG_6133Vi lär få traggla med det här en del: uppridning – halt – trava iväg.. 

Efter stallet ska jag hjälpa mamma med en sak på hennes jobb och sedan ska jag åka hem och tentaplugga. Spännande liv att blogga om!! Hehe. Tur att vi har en tävling på ingång. Jag ska såklart filma massa då :) Återkommer med tankar om hur formen kändes i uppvärmningen och under träningen senare. Ha en bra dag! 

blogstats trackingpixel
Comments 2
 • Therese

  Hej Linn!
  Jag har för mig att du fick leta och prova en hel del sadlar innan du found the one. Jag skulle nämligen behöva lite hjälp och tips ang sadel och hur jag bör tänka.
  Sadeln jag har till min häst nu funkar väldigt bra på henne, men jag anser att den skälper mig. Självklart att det bero på annat också, men jag har inte haft problem med min sits innan denna sadel. Jag hamnar jättelätt i stolsits i denna sadel och har svårt att få till en bra sits i den.

  Dessvärre är min häst svår att hitta sadel till, hon har en lite konstig rygg. Jag har heller inte en allt för stor budget att skaffa vilken sadel som helst med.
  Hur skulle du tänka här? Sadeln ligger bra på hästen men är inte bra för mig? Du får jättegärna svara här i en kommentar eller i ett inlägg. Förutom att det säkert skulle hjälpa mig otroligt mycket så tror jag att det skulle vara väldigt intressant att få höra dina tankar, och kanske lite om sadelletandet för dig? Tack snälla, och hoppas du får en jättebra dag! :)

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title