Söndag 

Godmorgon!
Igår kväll var jag själv hemma och lyxen med att ens bästisar bor kors och tvärs tio minuter bort är att man lätt kan fylla sina kvällstimmar med kärlek ändå, hehe. Fanny bjöd mig på pangmiddag och vi pratade om livet och relationer kvällen igenom. Bäst. 

Det är ju Summerburst i Göteborg nu och jag gick förbi Ullevi på hemvägen och fick ont i magen. Nej – inte enbart för att jag behövde saxa mellan spyor och för fulla människor som släpades fram av vakter. Mest för att det utifrån såg ut som Göteborg förberedde sig för krig. Eller ja, såg ut som och såg ut som.. Innanför Ullevis väggar var det festligt – utanför stod det tungt beväpnade poliser överallt. Sjuka värld.

Jag har i alla fall en superhärlig söndag framför mig! Om några timmar hämtar Felix mig och så åker vi ut till Tjörn för att 1. fira min lillasysters 17-årsdag, 2. fira att hon fått jobb i FREAKIN’ Tokyo som modell i sommar(!!!) 3. fira mig för att jag har världens coolaste lillasyster. Jag är ungefär lika stolt som orolig ♥

När vi har firat färdigt åker jag och Felix till stallet för att jogga Soraya ett lätt pass (inte Felix..). What a day! Hörs sen <3

Comments 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.