Måndagsmorgon

Godmorgon!
Hur är läget? Jag har en riktig måndag framför mig. Förra veckan blev jag ju klar med skolan, så ungefär allt annat på livets to-do lista har skjutits upp till denna vecka. Kaffemaskinen går varm och jag ska försöka strukturera upp allt som struktureras bör innan klockan slår mys ikväll.

I stallet ska Soraya ska skos om, tränas och jag ska ha planeringsmöte med Christian inför veckan. På lördag åker vi till Strömstad för att rida MSV:B2 igen. Jag tror inte att det blir några mer MSV:C-starter, utan nu fokuserar vi på B:2 och att kvala i B:5. Jäkligt kul!

Förövrigt så får jag ett hugg i hjärtat för Lina Dolks skull som fick lämna SM och det första jag såg på instagram i morse var att även Patrik Kittel får avbryta sitt mästerskap. På grund av ett sår… Som skett i boxen… Sårbart är den här sportens mellannamn. Det gäller verkligen att njuta när det går. IMG_1693

Comments 2
 • Vera

  Hej!
  Jag tycker det är superinspirerande att följa dig och Soraya på er resa inom dressyren, speciellt då jag antagligen kommer få göra en liknande resa på grund av en skada. Jag har dock en fråga som jag klurar på och som jag tror att vi som är ambitiösa ofta har gemensamt. Ibland känner jag att det är viktigt att ridningen i första hand är ett intresse och inte något jag måste prestera inom, samtidigt som mitt driv gör att jag verkligen vill utvecklas, bli bättre och visa vd jag går för. Jag säger inte att det finns någon motsättning mellan att utvecklas och ha något som ett avslappnande intresse, men känner du någonsin att det blir jobbigt när även fritiden handlar så mycket om resultat och prestationer eller tycker du bara det är roligt?
  Hoppas du förstår min fråga och stort lycka till i framtiden!

  Reply

 • Emma

  Såbart är ordet. Fick ta bort min häst för en månad sen på grund av en skada han också drog på sig i boxen. Ena dagen slipade vi på seriebyten, nästa dag var ett gaffelband förstört.

  Hade min häst inte gjort illa sig hade vi varit på vårt fjärde SM nu, istället har jag avföljt alla hästkonton jag följer på instagram för att jag inte orkar se hur alla andra är på Strömsholm och tävlar. Jag tror aldrig att jag kommer skaffa häst igen.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.