Projekt och framtidsvisioner

Inspirationsbilder lånade av @Desenio. 

Så fort jag har en lite lugnare period kickar min projektledarinstikt in 😉 Jag kommer på tusen saker jag vill sätta i verket, alltifrån att åka på ett speciellt bootcamp med Soraya till att göra om massa hemma. På torsdag åker Felix på en weekend med sina kompisar, och eftersom jag tävlar under helgen ska jag ha lugna hemmadagar på torsdag och fredag. Då tänkte jag påbörja mina nya inredningsplaner – ja, jag skriver mina – Felix är nöjd i bakgrunden av dem, haha.

Jag vill få tag i två träbackar, ett gallernät, olika torkade kvistar och fårskinn. 

Förut ringde Felix mig ifrån en butik i stan och bara ”kan inte du komma in och kolla vad du tycker, jag ska köpa nya…” och så hoppade jag på en vagn och var där några minuter senare. Jag är alltid strävande, på gott och ont, men när jag promenerade bort till butiken tänkte jag verkligen på hur jag lever livet som jag som tonåring drömde om nu. Ett gemensamt hem, nära till alla vänner, nära in till stan och en stövel kvar på landet genom hästarna.

Jag sliter verkligen för att få ihop min framtidsvision. Nu har jag semester i två veckor – sedan börjar jag på mitt nya jobb. Mer om det senare.

Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.