Stallmorgon 

Godmorgon!
Jag är på väg till stallet, jag och Christian ska team’a med träningen idag, imorgon och på fredag vilket känns så skönt. Min plan som jag ska sälja in är att han ska rida största delen av passet idag, jag har tyckt att hon har varit bitig i handen efter vilodagarna förra veckan. Det beror på att hon inte riktigt jobbar genom kroppen och Christian är expert på att få henne att jobba över ryggen.

För några månader sedan var jag mer envis med att jag – minsann – skulle lyckas på egen hand, och ville hellre träna själv. Nu inser jag hur mycket jag lär mig på att känna en känsla, få ridhjälp och studera hans ridning, sedan sitta upp och känna hur det ska kännas.

..så nu ska jag starta min dag med just det: bra ridning och underbara djur.

Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.