Klatch i kommunikationen

Huua vilket väder! Ingen kan se så missnöjd ut som Soraya när hon har varit ute i hagen och det har regnat, blöt, sur och älskvärd <3 Hehe.

Hon var het och svår för mig under uppvärmningen – snacka om att jag var glad för dagens plan med Christians ridhjälp. Han red hela passet sedan och vi bestämde att han ska rida 10-15 minuter innan mig imorgon också. Fördelen med en överambitiös, överenergisk häst som har energi så att det hade räckt till ett helt stall är att hon är oerhört snabblärd och när hon är trygg i sin uppgift alltid vill göra rätt och ”bjuder upp till dans” själv. Nackdelen är definitivt att det går så jäkla snabbt att hamna i otajmad kommunikation som ”sätter sig”. Förstår ni hur jag menar?

Det räcker med ett ridpass där något börjar strula, jag blir frustrerad, korrigerar på fel sätt, hon blir stressad – och sen har vi en grej av det. Där är det GULD att ha Christian som direkt kan fånga upp oss och få oss på banan igen. Man skulle kunna säga att han emellanåt är som skolkuratorn som medlar mellan två tonårstjejer 😉

Comments 7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.