Känslan inför en klass 

Hej prinsessan! 

Soraya var svår i morse också. Trist att vara inne i en period med känslan svår och svårt i allt. Hon blir het i bytena, inte riktigt framme i traven men ändå övertänd så det blir on-off känsla och bara inte där. Christian hjälpte oss och i slutet kändes det helt okej. Det är bara att ta ett djupt andetag, komma ihåg att klappa på halsen och traggla på. Träning klockan 9 imorgon bitti igen. 

..en annan sak som sjukt nog också känns helt okej är att styra in i MSV:B på lördag trots känslan. Jag känner mig rätt lugn och ser det som viktig rutin – och vet att vi kan genomföra programmet även utan den perfekta känslan. Det känns rätt coolt att känna så inför en MSV:B start nu! Minns väl när jag höll andan för att den förvända galoppen inte skulle spricka i LA 😉 

Comments 2
  • JenniferDressage.se

    Är också inne i en sån period med min häst nu, eller kanske inte att det känns svårt för vi tränar på lägre nivå men vi har inte samma fina kommunikation som för ett par veckor sedan. Men jag är rätt säker på att det är brunsten på min som spelar in, så hoppas det går över snart. Väldigt skönt för dig att du ändå känner så angående tävling, det visar ju verkligen på utveckling! Hoppas det känns lite lättare på träningen imorgon i alla fall. 🙂

    Reply

  • MalinKalin

    Ni hittar nog den bra känslan snart igen 🙂

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.