Vardagssnack

Det här är min standardmiddag när Felix inte är hemma: hämtad Indiskt med datorn uppe 😉 Jag är själv hela helgen eftersom Felix är utomlands, men jag ska både ha vänner här och tävla så dagarna av ”ensamhet” lär gå fort <3

Efter träningen i morse har jag besökt…7 olika inredningsbutiker? Ni vet ju att jag skrev om lite nya planer. Alltifrån balkongen till andra projekt. Alltså: är det någon som vet vart man kan få tag i en träback? Typ en sån man har ved i? En stor. PLEASE berätta i så fall! Även om sambolivet är livet så är det rätt nice att åka runt för sig själv, äta hämtmat och jobba till sent på kvällen bara för att man inte har något bättre för sig.

Jag börjar jobba halvtid Göteborg nästa torsdag vilket känns SÅÅ roligt! Ett jättekul marknadsföringsjobb som anställd och inte konsult i min egen älskade stad. Planen är att ta ett djupt andetag, sikta och klara sista året på universitetet kombinerat med halvtid på kontor. Bloggen kommer med andra ord blandas hejvilt av hästar och det vuxna (enligt mig drömmiga) kontorslivet från och med nästa vecka <3

Det var väl det, som händer i mitt liv och den här torsdagskvällen. Nu ska jag googla efter träbackar och trälådor 😉

Comments 18
 • Skånemamman

  Så kuuul! Det kommer gå skitbra, heja dig,bara ETT år kvar nu! Grattis. Kram

  Reply

 • Cornelia

  Åh vad kul för dig, grattis! Men skulle du inte plugga nu i sommar också, hur hinner du med??

  Reply

  • www.linnolsson.se Post author

   Jo, hehe! Men bara en kurs, så det blir lugnare än i höst. Känner inte att jag behöver någon direkt semester nu – utan kör på för att etablera både jobb och få klart studierna. Bara taggad!! 🙂

   Reply

 • Josefine

  Osäker på om jag förstår riktigt vad för typ av träback du menar, men förra året fyndade jag två stycken (en vanlig trädlösa och en gammal sockerlåda) i en välsorterad second hand-butik!

  Reply

 • Linda

  Om ”träbacken” är en Äppellåda så kan du hitta den på typ ikea, plantagen, Hornbach osv. 🙂

  Reply

 • Linnea

  Alltså jag har undrat detta så länge så nu kan jag inte låta bli, men vart har du köpt dina fina bestick?

  Reply

  • www.linnolsson.se Post author

   Visst är de fina! Åhléns. Fast jag ångrar lite att jag inte valde de roséfärgade nu… Eller jag vet inte? De finns i alla fall både i guld och rosé.

   Reply

 • Anonym

  Karlssons byggvaruhus Härryda

  Reply

 • Fanny

  Granngården har träbackar i varierande storlek vet jag

  Reply

 • bella

  ikea har denna! mamma målar om dem till vita men fina i trä också! http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10292357/#/70292359

  Reply

 • Alexandra Stenlund

  Åh vad fett med ett nytt jobb, du är så grym! Hoppas pp massa bloggning från det, hehe. Gillar verkligen att läsa mer vardag/jobb/karriärtänk!

  Reply

 • Felicia

  Så imponerad av din ORK! Jag blir så himla oproduktiv som student, framförallt för att jag tycker att det tar så himla mycket energi att lära sig nya saker och upplever verkligen en trötthet jag aldrig tidigare upplevt efter perioder med mycket plugg. Verkar som du bara gör och gör och gör utan att stanna upp och känna att du helst vill sova… haha. Ser fram emot många inspirerande inlägg till hösten, din blogg är grym!

  Reply

 • Greta

  Jag har en kompis som köpte träbackar på ICA Maxi 😉

  Reply

 • Vickan

  Precis som Greta finns det på Ica maxi! Väldigt billiga, kanske behöver slipas och målas om lite men annars väldigt bra!

  Reply

 • Josefin

  Vart kommer underläggen ifrån? Sjukt fina 🙂 Kram

  Reply

 • gekiyaku

  RobbieNxg Chelsea GinaKvfi
  AdelaPuig Tottenham Hotspurs Geraldine
  JaredCoff Schalke 04 HaiMenzie
  JonnieHud Arsenal DeniceWal
  KathyBark Mexico SusannaBl
  Derekkeck Roma ZacharyPl
  MasonProp Uruguay GrantCato
  XRIShana USA Guillermo
  Philomena Osterrike Juliqgca
  ChristenM Portugal AshleyCre
  BiancaVig England ChassidyS
  TeenaWool Bayern Munchen BrandiCar
  FlorineLu Frankrike LuciaWhyt
  WJURebeka Polen ChongBeau
  Monserrat England DellaKina

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.