Vardagssnack

Det här är min standardmiddag när Felix inte är hemma: hämtad Indiskt med datorn uppe 😉 Jag är själv hela helgen eftersom Felix är utomlands, men jag ska både ha vänner här och tävla så dagarna av ”ensamhet” lär gå fort <3

Efter träningen i morse har jag besökt…7 olika inredningsbutiker? Ni vet ju att jag skrev om lite nya planer. Alltifrån balkongen till andra projekt. Alltså: är det någon som vet vart man kan få tag i en träback? Typ en sån man har ved i? En stor. PLEASE berätta i så fall! Även om sambolivet är livet så är det rätt nice att åka runt för sig själv, äta hämtmat och jobba till sent på kvällen bara för att man inte har något bättre för sig.

Jag börjar jobba halvtid Göteborg nästa torsdag vilket känns SÅÅ roligt! Ett jättekul marknadsföringsjobb som anställd och inte konsult i min egen älskade stad. Planen är att ta ett djupt andetag, sikta och klara sista året på universitetet kombinerat med halvtid på kontor. Bloggen kommer med andra ord blandas hejvilt av hästar och det vuxna (enligt mig drömmiga) kontorslivet från och med nästa vecka <3

Det var väl det, som händer i mitt liv och den här torsdagskvällen. Nu ska jag googla efter träbackar och trälådor 😉

blogstats trackingpixel
Comments 18

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title