Morgonträning

Okej hörrni, nu är det fokus på att hitta en bra känsla inför imorgon. Inte glida förbi en hörnpassering och blunda för att hon inte riktigt tog avstämningen. Det får jag faktiskt mest kommentarer om på tävling, att jag måste stämma av mer och visa tydligare övergångar mellan rörelserna.

Godmorgon, förresten! 😉 Jag ska precis köra till stallet för en sista träning innan morgondagens start. I eftermiddag väntar ännu en studentmottagning och sedan blir det en lugn kväll med fix inför tävlingen. Bra ledig fredag ♥IMG_2346

Comments 4
 • Elena

  Lycka till imorgon! ♥

  Reply

 • Karin

  Hej!

  Har du hittat nån trälåda? Såg denna http://www.reformasthlm.se/sv/artiklar/appellada.html och tänkte på dig.

  /Karin

  Reply

 • Rebecka

  Lycka till imorgon! 🙂

  Reply

 • E

  Bästa Linn, har skrivit det förr och skriver igen att du ju känns lite som en storasyster på något vis ibland. Vill inte skriva för mycket här (ifall någon man känner läser och ”listar ut”), men som några år yngre och väldigt vilsen behöver jag din hjälp. Eller i alla fall bara få skriva av mig lite… Vad gör man när det blir knas med ens bästa kompis? Det har bara blivit helt fel, om du förstår vad jag menar? Även om jag vet att det löser sig snart så är hjärtat i tusen bitar! Vad händer om det aldrig blir bra? Hur ska jag tänka så länge? Önskar jag kunde skriva mer men ja…. Skönt att få skriva nåt i alla fall! <3

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.