Starttid 14:29

Godmorgon!
Min dag sprang ifrån mig igår så jag hann inte kika in här något mer. Men nu sitter jag med en håruppsättning, dricker kaffe och laddar för en tävlingsdag!

Enda syftet med starten idag är egentligen att ge mig tävlingsrutin. Soraya har inte blinkat till för något på tävlingsbanorna hittills och är, förutom lite extra laddad, precis som hemma att rida. Snacka om en fantastisk egenskap! Men den regelbundna ”tävlingsträningen” ger mig både trygghet och mer finess i att visa upp – så det är bra att tävla på lite.

Idag åker vi till Strömstad och jag har starttid klockan 14:29, ni kan följa oss på Equipe som vanligt. Jag uppdaterar instagram under dagen (instastory) och sedan skriver jag ett utförligt inlägg med bilder/film ikväll. Håll tummarna ♥img_0962.jpgChristian skulle egentligen varit på samma tävlingsplats idag, men hans fina Fame har redan kvalat till Falsterbo med råge och han behöver knappast mer tävlingsrutin (haha), så idag rider jag fram själv. Eller ja – pappa står bredvid och säger: prova rygga så du ser att det funkar! 

..Christian hade svarat: GÖR INTE DET! Då kanske hon ryggar i halt-hälsning. Team. Hehe. 

Comments 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.