Fler bilder från igår

Här kommer ett till gäng bilder ifrån framridningen igår! :) IMG_2480 IMG_2578 IMG_2585 IMG_2607IMG_2512 IMG_2584IMG_2645

Jag avslutar alltid framridningen med att rida upp på medellinjen i galopp (eftersom det är inridning i galopp) tre gånger. Första gångerna rider jag tempoväxlingar, och vid X (där halt-hälsning ska vara) samlar jag till arbetspiruett galopp och när Soraya tror att vi ska göra halt galopperar jag framåt istället med lite mellangalopp-tänk. Den tredje och sista uppridningen gör jag halt, står stilla i flera sekunder och korrigerar om hon tänker framåt eller bakåt, och sedan travar jag ur halten.

Det är vår lilla pepp-session innan det är dags att äntra banan <3

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title