Morgonstund 

Godmorgon!
Hur mysigt ser inte det här ut? Det är grått och regnigt ute så jag har tänt massa ljus, grejar i lägenheten med Nyhetsmorgon på i bakgrunden och har en superskön söndag framför mig. Dagens bästa är att Felix äntligen kommer hem igen, fyra dagar själv här hemma börjar kännas ensamt nu. Men innan dess ska Raya skritta, jag ska köpa nya kostymbyxor på stan och så har Nattis och Oliver bjudit över mig för mat- och midsommarplanering!

Men nu ska jag äta av allt gott på bilden och plantera om min kaktus. Olika söndagsmåsten 😉

Comment 01
  • Förvirrad tjej

    Hej Linn!!
    Jag sitter just nu med skolböckerna och pluggar inför mitt biologi kursprov som jag ska ha på onsdag. Problemet är att jag inte vet vart jag ens ska börja i för ände… Skulle uppskatta SÅ mycket om du kunde skriva hur du brukade plugga inför ett kursprov som omfattar hela kursen…
    Kramis förtvivlad och förvirrad tjej

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.