Måndag 

Hur lyxigt att kunna kila över till sin bästis och hennes kille och få den här middagen när man är ensam hemma? Vi ska åka till Smögen och hyra en stuga hela midsommarhelgen, så vi planerade för det och skålade i rosé för sommaren. ♥

Nu är det måndag och jag sitter och pillar med Photoshop. Jag börjar ju jobba med marknadsföring och marknadskoordination på nya jobbet på torsdag, och det kommer krävas en del Photoshop då, så jag smygtränar nu såhär på sommarlovet 😉 Om ungefär en timma ska jag åka ut till stallet och rida ut Soraya, vi ska klättra, trampa runt i skogen och galoppera. Sedan ska jag och Christian ha planeringsmöte, om veckans träningstider och så vidare.

Ikväll har jag och Felix bokat bord på en Italiensk restaurang, han börjar också sitt nya jobb på torsdag (med sin kandidatexamen i handen!! Goals..) så vi ska skåla i bubbel förstås!

..helt okej måndagsplaner va? Hörs sen <3

Comments 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.