Tisdag som fredag 

Det gör inget att inte ta någon semester när man bor i en stad som Göteborg – alla dagar och nätter lever här! Eftersom jag ska jobba torsdag och fredag den här veckan passar det perfekt med rosévin, ett helt gäng saknade tjejer och dans på Port Du Soleil ikväll.

Jag vet att ni stör er när jag låter överpositiv och rosa, men jag tycker ändå att jag har visat upp mycket av baksidorna med att kombinera studier med jobb för att slippa ta lån och en sport som tar mycket tid utöver det. Och just nu kan jag på riktigt bli tårögd av tacksamhet för att få leva mitt liv såhär; kontor, jobba med PR- och marknadsföring, få ta min kandidat, få äga Soraya och träna så mycket som jag gör med henne OCH leva storstadslivet. Jag har sammanflätat allt jag älskar, och även om det kräver EXTREMT mycket emellanåt så lever jag verkligen min dröm.

Nu ska jag ut i vimlet och njuta av livet som 22! Hörs imorgon <3

Comments 7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.