Onsdag 

Hallå onsdag!
Gårdagskvällen bjöd på sol och rosé och hela livet kändes somrigt, visst förstår man vad jag menar med kännas somrigt? Älskar. Det spelar ingen roll när jag kommer hem efter en utekväll, jag vaknar aldrig senare än 7-8 ändå, men i morse vaknade jag 6(!) vilket är rätt oskönt. Så nu är klockan tio och det känns som att jag redan haft en halv dag, haha.

Det var hursomhelst jättekul att gå ut igår och inte minst att träffa gamla gymnasietjejer! Det är rätt häftigt att tänka på vad vi pratade om och förhöll oss till under gymnasiet jämfört med nu. Vad ens värld kretsar runt under olika perioder i livet.

Nu tänkte jag i alla fall åka in till stan, spana efter en ny bikini och när jag känner mig klar med det ska jag köpa med mig gofika och åka till stallet. Förhoppningsvis är Christian och Sara där och vill fika med mig, och sedan väntar en uteritt med Raya!

Känner mig lite ball när jag skriver det här: vi ska jobba vidare med seriebytena i skogen! Det är faktiskt sant! Jag lärde mig att räkna och hitta timingen i serierna (lol, som att jag kan det! Men lärde mig lite då) på skogsvägarna. Vi har en lång, rak traktorväg med perfekt underlag och precis när vi började med serier blev Soraya sååå het i ridhuset. Så då passade det perfekt att leka med det ute när hon inte kände sig lika ”trängd”. Queen S som styr mitt liv. Hehe.

Hoppas att ni också har en bra dag framför er <3

Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.