Kontor och vardag

Hej på er!
Morgonmöte, marknadsföring, kommunikationsstrategier, PR, många koppar kaffe, kontor. Jag behöver ingen semester! Jag älskar verkligen min bransch; företagsstrategisk men ändå kreativ. Det här är faktiskt min första anställning i en riktig marknadsföringsroll, innan har jag gått in som konsult i olika projekt. Kul!!

Idag har Christian ridit Soraya, ni var flera som reagerade på att jag planerade in en vilodag dagen efter att han ridit. Och nej; egentligen inte optimalt. Men de dagar jag jobbar 8-17 försöker jag planera in en vilodag och en Christian-dag, för att inte få så många 6-22 dagar i veckan. Jag får experimentera lite under sommaren när jag bara läser en distanskurs för att veta hur jag ska parera jobb, sista universitetsåret och Soraya en timma bort sen. Det kommer gå bra! Och framförallt: vara värt det.

Nu väntar jag in Felix och att Mathem ska plinga på dörren och leverera exakt allt vi var sugna på när vi nätshoppade mat igår. Digitaliseringen <3 Haha. IMG_1733

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.