Min morgon 

Vid 06:30 snodde jag åt mig jordgubbar ifrån mammas och pappas kyl och körde iväg till Raya för att morgonträna! Hon var mycket finare ifrån start idag och efter en del galoppjobb i uppvärmningen bestämde jag mig för att fokusera på traven. Jag tror att jag ibland ”räddar oss” genom att rida på i ett högre tempo när vi blir obalanserade eller tappar bärigheten, men det stjälper oss såklart mer än vad det hjälper oss om det bara blir springigare, snabbare steg.

Så idag vågade jag vänta kvar lite mer, och ta en halvhalt och be om att hon skulle svinga till även i ett lugnare tempo. Jag fick riktigt bra gensvar! Jag tycker att travdelen i MSV:B5 känns bättre än i B:2, man går in i diagonalslutan direkt ifrån öppnan vilket jag tycker är lättare än att trassla sig igenom snäva S-bågar emellan 😉

Så: nöjd, taggad och glad! Världens bästa start på dagen. Mitt hjärta smälter för den här hästen.

Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.