Ny vecka

Godmorgon! ♥
Måndag och ny vecka – midsommarveckan dessutom! Jag ska jobba fram tills onsdag och sedan åker vi iväg till Smögen torsdag-söndag. Jag ska rida varje dag förutom fredagen och lördagen, det blir tidiga morgnar och sena kvällar, så Raya kommer inte påverkas av min lilla semestervecka. Resten av teamet (den mer vässade delen av oss, hehe) är ju och tävlar lag-SM, och jag ska följa varenda hovkliv de tar ifrån stugan i Smögen <3

I eftermiddag ska jag och Soraya träna för Christian och efter det ska jag gå en promenad med Fanny som jag inte träffat på evigheter! Så det är min måndag, hörs senare <3IMG_3043Längtar redan efter att få traggla slutor i paddockdamm med henne ♥

Comment 01
  • Louise

    Apropå hovkliv och hovar, undersöker just nu själv på vilka olika sätt hästar i träning skos. Jag har sen tidigare läst att du haft samråd med hovslagare och en expert angående Rayas skoning. Tänkte därför fråga om hur hon skos? Samt tankarna bakom det?
    En fråga ur all nyfikenhet! 🙂

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.