Torsdagsmorgon 

Godmorgon!
Idag var det minst sagt segt att komma upp, men nu är jag på väg mot stallet och morgonträning innan jobbet. Det står kandar, serier och trav på schemat. Tråkigare torsdagsmorgnar har man ju haft!

..men kolla in min gårdags kväll också! Felix var iväg med sina vänner så Ebba kom hit och fyllde min lägenhet med kärlek istället. Jag köpte rödvin på hemvägen och hon styrde den godaste middagen på länge (tryffel ofc) och sen snackade vi bort kvällen i ett nafs.

Vi sa att hur trött jag än är på den här lägenheten så har vi ändå så jäkla mysigt här. Jag vet inte HUR många kvällar jag kommer ta med mig för alltid härifrån. Hur många skratt som delats, tårar som torkats, klackar som dansat, vin som spillts och fantastiska middagar som lagats i det alldeles för lilla köket.

Nu ska jag plugga på tåget mot stallet. Efter träningen väntar jobb på kontoret och ikväll måste nog mitt pluggrace fortsätta… Hörs senare!

 

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.