Min fina Raya

fullsizeoutput_24 fullsizeoutput_28 fullsizeoutput_2a fullsizeoutput_2c fullsizeoutput_31 fullsizeoutput_39 fullsizeoutput_3a

Några alldeles nya bilder på oss <3
Nu ikväll har jag anmält oss till MSVB:2 och MSVB:5 i Laholm 16-17:e september. Det ska bli så kul med ett mini-meeting under snart igen och få tävla bland förebildsekipage, starta på kandar och träna på att rida serier och andra klurigheter på banan igen.

Comments 8
 • Alexandra

  WOW vad fina ni är!!

  Reply

 • Nora

  Hej Linn! Måste bara säga att SHIT vilket jobb du gjort med Soraya!! Läst din blogg hur länge som helst och beundrade dig som hoppryttare och när du berättade att du skulle sadla om till dressyr blev jag lite besviken. När jag såg Soraya på bild första gången tyckte jag och mitt okunniga öga att hon inte var den finaste dressyrhästen jag sett och tänkte typ att ”nej Linn varför har du köpt denna”. Jag slutade läsa din blogg varje dag som jag gjort tidigare men har nu börjat följa den slaviskt igen, för du är så jäkla grym!! Soraya har blivit så himla snygg och du är så duktig, verkligen. Jobbet du har gjort är så coolt och beundransvärt. Och nu kan det bara bli bättre! Du är grym

  Reply

 • M

  Ville bara säga att vilket fint ekipage ni är, vilken vacker, uttrycksfull häst du har. All lycka till i fortsättningen!

  Reply

 • Josefine

  Åh va kul! Får jag fråga var i Laholm? Bor förnickla hade varit så roligt att åka och titta

  Reply

 • Alexandra

  Många stjärnor till dig och er som ekipage! ⭐

  Jag har läst din blogg i många år, från början därför att jag själv ridit sedan barnsben och var intresserad av att läsa om hästbiten. Med tiden därför att du inspirerar, piggar upp & skapar lite extra guldkant på vardagen med dina texter.

  Jag är imponerad av din omsadling till dressyren och glad över din fortsatta egna prägel, att inte bara ta in hur saker ”ska” vara utan att fortfarande tänka i egna banor och tankar med dina erfarenheter sedan innan grenbytet och kombinera dessa med det nya. Många blir insnöade eller låsta i hur saker och ting ”ska” vara, vilket kan vara till nackdel ibland. Jag älskar nytänkande och utveckling, något som hela du utstrålar. Mycket roligt att se utvecklingen hos dig och Soraya som ekipage, grymt jobbat

  Reply

 • Lina

  Har hon fallit ur lite nu ?

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.