Ny kandarstång 

Här får ni bättre bilder på Rayas bebis-kandar – HUR gulligt? ♥

Det är svårt att lära sig rida på kandar! Det blir lätt att jag halar in lite för mycket på kandartygeln omedvetet och när det händer så lägger sig Soraya på stången och det blir svårt för mig att snabbt ”hitta tillbaka”. Därför ville jag prova en sån här ministång, jag har bara tränat med den ett pass hittills och det kändes superbra! Samma effekt där hon blir stabilare och jämnare i stödet men utan den där extra hävstången som bara trasslar till det för oss.

Jag ska fortsätta prova mig fram med det här ett tag och sedan utvärdera 🙂 Planen är att debutera på kandar den 16-17:e september.

Comments 5
 • Madfe

  Ett tips om man tycker det är meckigt att hitta känslan m 2 tyglar är att rida med dubbla tyglad på vanliga bettet när man typ rider ut på träns, för att öva få till det där med att korta o länga tyglarna o när man gör halt hälsning osv

  Tycker hon ser superfin ut Lycka till o träna på

  Reply

 • Amanda

  Min favostång att börja på är en gummistång som är lite välvd framåt och lite kortare skänklar. Lycka till i djungeln

  Reply

 • Malin

  Gillar också korta stången Ett tips som också kan göra stor skillnad är en skumrem!
  Lycka till i debuten

  Reply

 • MalinKalin

  Oj det var ju rätt stor skillnad på dom. Har aldrig ridit med kandar själv så jag visste faktiskt inte att det kunde skilja så mycket. Huvudsaken är ju att hon trivs och det verkar hon ju göra 🙂

  Reply

 • Anonym

  Vad är det för märke på stången?

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.