Min dag 

Det var så kul att visa upp Rayas fina piruetter och (inte lika fantastiska men ändå) serier för Lars och Catarina i förmiddags! Jag är så ödmjukt glad för att få träna på dessa roliga saker och kunna planera in roliga tävlingar och få uppleva den här resan tillsammans med min häst. Men mest glad är jag över att hon med spetsade öron vill visa upp sig för min skull <3 

Jag drog mig, som vanligt kvar, i stallet alldeles för länge. Det är så lätt att fastna med den här mulen i hagen 😉 Vi tog en liten skogspromenad för att rensa tankarna (vi båda behöver det med jämna mellanrum, haha!) och sedan åkte jag hem till mina föräldrar och började plugga.

När jag behöver en paus från plugget och är i lägenheten i stan saxar jag fram mellan lägenhetshusen några minuter – men när jag är på Tjörn går jag en sväng i ponnyparadiset: 

På ett sätt känns det så hemma att gå mellan dessa hagarna men på ett annat sätt så långt ifrån nutid. SÅ obeskrivligt mycket roligt jag varit med om med mina ponnyer här. Och många tårar, haha. Men ändå; vilken uppväxt.

Nu ska jag plugga mitt kvällspass som lär pågå till långt efter midnatt…. Men tanken på att Maja sitter på flyget i skrivande stund och att jag kommer ha lämnat in skiten imorgon och kan umgås med henne gör det sååå värt det ♥

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.