Lycka 

Okej – HUR gulligt?
Soraya gick ett sista pass innan två dagars vila tidigt i morse och var hur fin som helst. Christian tränade ett annat ekipage samtidigt och kunde hålla lite koll på oss också och vi båda var överens om att avsluta passet tidigt. Äntligen känns det som att serierna börjar falla på plats – åtminstone är hon lugn i dem nu och väntar på mig. Innan brann det både i huvudet och under hovarna när vi tränade serier 😉

Tyra fick både skritta och trava (med ledare!) och konstaterade att Soraya var lättare att rida på tygeln än hennes gotlandsruss. Bara att säga till mamma och pappa att hon önskar sig ett välutbildat halvblod i julklapp helt enkelt! 😉

Efter stallet åkte hela familjen och mormor och morfar till Landvetter.. ..och väl hemma överraskade hennes vänner henne gömda i hennes rum. Jag kan inte nog säga hur mycket jag beundrar denna lilla människa. VILKEN självständighet, utstrålning och power kombinerat med den finaste ödmjukheten. Hon är bäst och jag är SÅ glad för att ha min lillasyster hemma igen.

Nu ska jag faktiskt åka till stallet gång nummer två innan middag med familjen ikväll. Det har ösregnat hela dagarna så hästarna kom in redan vid 11 = skönt att få gå en kvällspromenad i skogen för Raya!

Comments 2
  • Anette

    Tar ni in dem så tidigt bara för att det regnar?

    Reply

  • Malin

    Alltså! Kan vi bara ta en minut och tänka på att du faktiskt vågar sätta upp din brorsdotter på Raya, utan att känna att du riskerar liv och lem på någon!? Tänk hur hon var när du fick henne. Vilka framsteg!

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.