Life update

Jag har bestämt mig för att ge Raya några lugnare dagar fram tills på måndag. Hon har gått så jäkla bra och även om jag är sugen på att bara träna på så är det viktigt att backa hem. Igår fick hon en lång kvällspromenad, idag och imorgon vilar hon, på lördag rids hon ut och på söndag joggas hon. Sedan tränar vi nästa vecka igen.

Nästa vecka har jag också min sista tenta för sommarterminen och en veckas lov från skolan väntar innan höstterminen drar igång. Den veckan ska såklart mestadels spenderas på EM på Ullevi. SÅ KUL! Ska givetvis se dressyren.

..sedan är det bannemig höst?! Älskar höst. September startar med ett meeting, två MSVB starter och förmodligen våra sista starter innan MSVA-debut (jag kommer förstås fortsätta rida MSVB efter debuten också). Pirr i magen!! Ett år kvar i skolan. Frack på inköpslistan. MSVA i sikte. Fokus i blicken. fullsizeoutput_22 fullsizeoutput_23 fullsizeoutput_25 fullsizeoutput_30 fullsizeoutput_33 fullsizeoutput_36Några ovisade träningsbilder ♥

Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.