Min fredag

 

Efter många kontorstimmar med superkul jobb mötte jag upp Nattis på Posthotellet, trängdes med ett sprudlande Göteborg och snackade livet över klirrande vinglas. På jobbet just nu håller vi på med internationell marknadsföring och det har jag aldrig gjort innan – jag älskar att få applicera kunskap på nya områden och orientera mig fram. Med smarta, begåvade och roliga kollegor adderat så känns mina kontorsdagar snarare som något jag skulle välja by fun än ett jobb. Meningen med att utbilda sig/satsa på det man verkligen gillar! 

Sen blir jag varm i hjärtat över att möta upp Nattis som en av mina absolut närmsta och bästa vänner efter vår LÅNGA vänskap. Vi lärde känna varandra när vi jobbade på ett ridläger med att göra varma mackor och mocka boxar som 13 och 14 år. Sedan dess är hon liksom min människa. Nu är jag hemma i lägenheten och här klirrar glasen för fullt också. Så nu ska jag ta fredagskväll och vi hörs imorgon igen <3

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.