Vinterträningen 17/18

Något jag verkligen ser fram emot är vinterträningen 2017/2018. Tidigare vinterträningar med Soraya har bestått av att introducera nya saker i träningen – och det innebär för oss en period där hon blir tokhet av missförstånden när vi börjar träna in något och allt känns svinsvårt.

Denna vinterträningen väntar finlir. Jag är extremt nöjd med vart vi har tagit oss första halvan av 2017, vi har både lyckats prestera på ”vår nivå” på tävling (vinster i MSV:C), debuterat (MSV:B) och befäst rörelserna inför nästa års tävlingsprogram (MSV:A). Det innebär att vinterträningen kan få gå till att stärka henne och jobba med det tekniska på finlirs-nivå. Inget nytt ska läras in. Nu är vi där vi ska vara.

Kan liksom längta efter halsdukar, ländtäcken, minusgrader, ridhus och Christians frekventa tjat i headsetet. IMG_5210 IMG_5518

..och piruetter i snön! IMG_1687

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.