Lördag

Godmorgon hjärtan!
Med den här lilla helgfrukosten framför mig och Nyhetsmorgon på i bakgrunden tänkte jag kika in och säga godmorgon till er! Jag har ett riktigt stalldygn framför mig, mestadels tillsammans med min bästa Sara som jag lärt känna genom stallet. Vid 11:30 hämtar hon mig och då ska vi rida ut hästarna tillsammans, vi är dem som öser på i galopp i skogen på våra dressyrhästar (hon debuterar snart svårtklass! Queen).

Efter det ska vi dricka bubbel och göra i ordning oss tillsammans, åka vidare på en fördrink hemma hos Christian och sedan iväg på ”western fest” med hela stallet och alla som är och tränar hos oss. Imorgon lär vi köpa med frukost till stallet och rida tillsammans igen. Vuxna versionen av ridläger, hehe? 

Så jag tänkte faktiskt checka ut här nu fram tills imorgon igen, jag ska inte plugga ett smack och tänkte bara ta helt helt ledigt. Så vi hörs imorgon! Ha en bra lördag ♥

 

Comment 01
  • Christa Ajris

    Tack för en superintressant blogg!! Låter skitkul med vuxen-ridläger! 😀

    Jag undrar. Finns det någon annan läsare här inne som har någon hästblogg de skulle vilja dela med sig av? Jag vill hitta fler att läsa! 🙂

    Kolla jättegärna in min blogg som handlar om hur det är att börja rida som vuxen! 😀 (http://capriole.blogg.se) Kunde vara kul att dela erfarenheter!

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.