Back in business

Alltså att jag får dela min ridsport med de här två fantastiska människorna? Vi hade en sån pangkväll med alla hästmänniskor igår va, fysatan vad kul det är att sammanföras med massa en massa olika, härliga människor som delar intresse och peppar varandra. Jag längtar redan till meetinget i Laholm när flera av oss ska bo på samma ställe och dela allas starter, nervositet och prestationer. Dreamteam. 

I förmiddags red jag ett pass på Raya med kandaret, jag fortsätter mixa med det för att hitta det perfekta läget för henne. Idag länge jag sidostyckena ett hål för att bridongen inte ska hamna så högt upp. Hon var flying att träna trots tre dagars vila och bus, älskade häst, det måste väl betyda att det vi gör däremellan är bra? Idag gjorde vi 52985 övergångar för att hålla kroppen varm och huvudet kallt. Hehe.Nu har jag kommit hem till lägenheten och dukat upp det här framför mig och ska gå igenom veckan som kommer. Det är alltid ett litet pusslande att få ihop tentor/inlämningar, kontorstider och träningstider. Jag kan liksom inte slappna av om jag inte skriver upp exakta tider för allt under veckans alla dagar…

Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.