Sommarlov på ingång..

Jag sitter och förbereder mig inför morgondagens slutexamination och blir pirrig av tanken på att en pluggledig vecka väntar efter imorgon. Jag har bokat in ett möte på en ridsportbutik på fredag morgon för att fira – ni kan ju gissa vad jag ska göra där? Specialbeställa min frack förstås <3

Sedan ska jag ta en SÅ JÄKLA lugn helg innan EM-veckan drar igång. Mitt upp i intensiva race kan jag tänka på en oplanerad helg eller dag och romantisera tanken av att såsa omkring i mjukiskläder, äta chips klockan 12 på dagen och lyssna på 7 meningslösa poddar. När den dagen väl kommer är jag aldrig sugen på det, haha. Det är då det är tur att man är så priviligerad så att man kan äga en häst = kan såsa runt i slow motion en hel helg men ändå vara utomhus och göra något som fyller en med mening (dvs inte potatischips).

Jaja, en sista pluggnatt sommaren 2017. Eller nä: en sista pluggnatt under en sommar för resten av livet förmodligen. IMG_1371

blogstats trackingpixel
Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title