Jag har beställt frack

I morse körde jag ut till Horsemeup’s butik för att prova ut och beställa min första frack, hur mycket goals är inte det? Jag provade från olika märken men jag var redan för-förälskad i Equiline Cadence. Det kändes typ overkligt att spegla sig i en frack :)

Hjärtat vill vad hjärtat vill brukar man ju säga, och typiskt nog faller jag alltför ofta för det dyraste alternativet, haha. Men jag och Monica på Horsemeup enades om att ska det va så ska det va. Såhär ser detaljerna på Cadence-modellen ut (fast jag har valt egna färger): 

Jag valde en svart, med samma fina passpoal med små stenar, glitter i nacken och swarovski på knapparna. Men..

..med LJUSROSA där den på bilderna är beige. Kan ni förstå? Jag ska rida MSVA på min egna Raya i en glammig, glittrig och ljusrosa frack? Får tårar i ögonen ♥♥

TACK Horsemeup för guld-service vid beställning.

blogstats trackingpixel
Comments 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title