Bokat vinterresa 

Lördagskväll! Och jag och Felix har bokat vinterresa ♥
Vi firar fem år i höst, mitt i tentaperioder, intensiva jobbveckor och MSVA-debut uppladdning. Så vi bestämde oss istället för att göra något mindre då och sedan satsa mer på en vinterresa i december. Ni som följt mig vet att jag inte är en storfantast av att resa, det spelar mig liksom ingen roll. Jag är lika lycklig (läs: lyckligare) i min vardag än på exotiska stränder utan en livsuppgift (hehe).

Men å andra sidan så blir allt jag gör med Felix vid min sida bra, roligt och härligt. Är det inte fantastiskt att känna så? Om vi ska på en middag jag är halvtaggad på så vet jag att jag får en svinbra kväll eftersom Felix kommer vara med. SÅ! I december får Raya hänga med Christian medan jag är i Corralejo på Fuerteventura i lite mer än en vecka.  EUROPEMEDITERRANEANSPAINCON_ESPFUERTEVENTURACORRALEJORIUPALACETRESISLAS FUECORB1016_2_30 FUECORB1022_3_30 FUECORB1024_2_30 FUECORB1043_2_30 isla-de-lobos-tourism-in-Fuerteventura-Corralejo

Jag tror att det kommer komma perfekt. Jag är helt ärligt väldigt osugen på att föreläsningsbaserade kurser drar igång igen om två veckor. Det har varit fullt ös att parera distanskurser den här sommaren med kontorstider och Raya, och även om jag vet att jag löser tentorna rätt bra utan så många föreläsningar så är det ändå stressigt att leva med känslan av att missa/ligga efter med saker i kalendern. Bättre när jag får ha min pluggnätter 😉

Så, trots att jag älskar våra mörka årstider och vardagen som kommer med dem så tror jag att det här avbrottet blir väldigt välkomnat. Mål: ligga i fas med allt i skolan och ha debuterat MSVA när jag sätter mig på planet hit.

blogstats trackingpixel
Comments 5
 • Sanna

  Corralejo är SÅ fint – mycket bättre än flera andra städer eller öar jag besökt. Lite mindre, inte fullt så turistigt som många andra ställen. Rekommenderar El Toro Bravo (tror jag det hette) om ni letar restaurang och vill ha typ en köttbit. Det är fortfarande ganska mainstream och inte speciellt mycket kryddat, men det bästa vi hittade. Om ni gillar sånt finns det jetski-turer man kan köra, det var också askul. Man kan åka över till Tennriffa, men det var inte alls lika bra där (tyckte vi). Stelare och mer turistigt. Sen är ju stranden jättefin, lång och vit. Finns en djurpark på ön, vi besökte den men det var mest ledsna djur i små inhägnader, med diverse stereotypier. Över lag hade vi en toppenresa dock, och kommer troligtvis köpa en lägenhet i just Corralejo då vi gillade det så mycket.

  Reply

 • Moa

  Det blir nog mysigt! :)

  Reply

 • Linda

  Fast en semester måste ju inte innebära exotiska stränder utan en livsuppgift. Åk någonstans där ni kan uppleva något istället? Storstäder, historiska platser i Europa osv. När vi förlovade oss åkte vi på rundtesa till Kina med ett svenskt företag, och vår bröllopsresa gick till Peru (vla. Unjsleden och Machu Picchu). Också rundresa med svenskt företag.

  Reply

 • Evelina Sjöstrand

  Åh vad mysigt det ser ut där! Låter som det blir en toppenresa!

  Reply

 • Mia

  Där är jättefint. Tips hyr bil ett par dgr och hitta fina stränder art vara på själv. Kan rekomendera Dunas stränderna. Och åk till Jandia väl värt, bra märkespriser på skor o kläder. El cotillo måste ni åka till gammal fiskeby m mysiga stränder, cafeer, restauranger osv.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title