Lördagsmorgon och bloggtankar

Godmorgon solstrålar!
Jag och Felix har precis ätit frukost framför Nyhetsmorgon – ett program som jag symboliserar med myskänsla. Kanske inte när det numera behöver handla om terrorattacker… Fyfan. 

Vi ska ha en heldag hemma och i stan idag tillsammans. Det är kulturkalaset i Göteborg och de har alltid en nice matmarknad med matstånd från hela världen, delikatesser som man kan köpa med hem och så vidare. Jag vill kika runt i inredningsbutiker och bara umgås! Men innan de lördagsplanerna startar tänkte jag skriva lite om några kommentarer jag fått de senaste dagarna.. IMG_5564

Några av er har skrivit att min blogg handlar mer och mer om träning och blir mindre och mindre personlig. Jag har funderat på det – och jag håller med! Jag tror att den bakomliggande orsaken är att jag tänker att jag äntligen kan skriva om rätt så intressant träning. Jag tänker att jag och Raya är ett mer intressant ekipage nu när vi kan mer – inte att ni valt min blogg för att läsa om tankarna om oss och livet.

Jag ska tänka på det! Ni vet ju redan att jag funderar över en hel del, pusslar ambitiöst med livspusslet där universitetet, jobbet, Raya och mina nära ska hinnas med och gillar att bolla tankar och känslor med er. Jag har nog slukats upp av träningen; och tänker att piruetter, serier och kandar är såå mycket mer intressant än mina tankar om annat. Men allt det där kan ni ju läsa om hos betydligt duktigare ryttare än mig redan.

TACK för input! Ös gärna på med förslag, tips och önskemål. Vill ni ha fler videos som kompletterar mina texter?

blogstats trackingpixel
Comments 22
 • Alexandra

  Jag tycker det bästa med din blogg är när den blir mer personlig, när du skriver om livet i allmänhet och ”vardagstugg”. Sen är det såklart superkul att följa din och Sorayas träning också, särskilt nu när ni tagit ett jättekliv uppåt. Väldigt inspirerande!

  Reply

 • Villemo

  Jag tycker värkligen om din blogg och gillar at du mixar lite med tränings innlegg och mer personlig innlegg. Alltid like inspirerande och titte innom. Ja tack till flere videos, roligt och se!

  Reply

 • M

  Enda anledningen jag läser din blogg är pga de personliga texterna om livet, inte pga hästinläggen öht faktiskt, hehe. Så jag röstar på mer sånt!

  Reply

 • Johanna

  Ett önskemål (som känns ganska aktuellt iom EM i Göteborg ) hade varit att du skrev en guide typ? Har följt dig så länge å du har ju koll på vilka fik som är mysiga, va man kan äta för någonstans å va man inte borde missa.. något sånt typ? Haha. Luddig kommentar men du förstår. Annars får jag börja scrolla neråt nu å färska börja leta upp de där godbitarna själv
  Läser främst din blogg pga variationen, jag gillar liksom mest de där djupa inläggen å dina tankar om livet.

  Reply

 • Isabel

  Tycker träningsinlägg är intressant ibland bara, även om jag själv är hästtjej. Men främst är jag här för att jag älskar dina personliga och peppande (även om det du tar upp i sig inte behöver vara peppande och happy go lycky hela tiden) karriärs och livslinlägg. Dina morgoninlägg exempelvis, när du tar upp hur din dag kommer se ut, snackar lite jobb och kanske dina planer för någon härlig middag på kvällen 😀

  / Trogen läsare sen säkert 7 år tillbaka

  Reply

 • Sanna

  Smaken är som baken! Älskar träningsfokus, men sen är jag hopplöst inbiten ryttare som saknar övriga intressen;-)
  Hur som, din blogg är favorit!!

  Reply

 • Johanna

  Saknar framförallt dina ”kick-ass-debattinlägg” om egentligen vilket ämne som helst!! :)

  Reply

 • Vera

  Jag tycker allra bäst om dina träningsupplägg och hardrför bara tyckt att bloggen förändrats till det positiva! Däremot tycker jag, som många andra, att dina åsiktsinlägg är riktigt grymma. Speciellt tycker jag om när du skriver om feminism och sätter dit bakåtsträvande gubbar/sexistiska killar.

  Reply

 • Elise

  Anledning till att jag läser din blogg är om dina vardagsinlägg, pusslandet, målen, upp och nedgång i livet och som någon skrev ovan- kick ass debattinläggen!

  Reply

 • Sanna

  Jag gillar när du skriver personligt, men samtidigt tycker jag att (i alla fall min egen) bloggen avspeglar det man gör och tänker på i vardagen. Ju mer man tänker på sin häst och hur den tränas, ju mer skriver man om det. Går nog på automatik tror jag. :)

  Reply

 • Sabina

  Jag följer din blogg för ”hästdelen”, inte det andra som jag tycker är ganska ointressant.

  Reply

 • Camilla

  Läser enbart hästinläggen så saknar inte något på den ”andra” delen. Är bara intresserad av häst- och träningsbiten.

  Reply

 • Felicia

  Hej Linn! Här alltid följt din blogg för du är så peppande, ambitiös och målmedveten. Hur du balanserar både jobb, blogg, häst och övriga livet. Nu sitter jag själv och funderar på hur jag ska få ihop min vardag det närmsta året. Jag har precis fått jobb i ett träningstall som verkligen kommer hjälpa mig mot mitt mål i ridningen, 75% ungefär…men du vet ju hur det brukar gå när man håller på med hästar antar jag…det tar alltid längre tid. Samt att jag utöver jobbet ska träna och sköta min egen häst, plus att jag nu också börjar plugga på heltid. Därför ääälskar jag när jag får läsa om ditt livspussel och vardag. Vad är viktigt att tänka på när man planerar ihop sin vecka, hur planerar man ens ihop veckan??

  Reply

 • Evelina Sjöstrand

  Jag gillar din blogg oavsett om det är perioder med fler eller färre personliga inlägg. Det är kul att följa er träning och utveckling! :) Men det uppskattas säkerligen av de som kommenterar att du tar upp det och tänker på det!

  Reply

 • Julia

  älskar dina videos! Meeeer :-)

  Reply

 • Skånemamman

  Jag tycker gästinläggen var mer intressanta innan, när det var mer blandat och inte lika mkt träningsdagbok. Skummar ofta genom träningsinläggen. Men förstår att det blivit såhär med tanke på din satsning. Så att blanda detta med tankar om livet, åsiktsinlägg m.m. Vore toppen.

  Reply

 • Malin

  Jag håller med många av de andra som har kommenterat. Jag saknar de personliga tankarna som får en att fundera över sin egen åsikt en runda till. Jag har inte möjlighet att satsa på MSVA (även om det är en dröm) så för mig är det rätt så ointressant. Gör att jag läser din blogg kanske tre gånger i veckan istället för två dagar i veckan. Jag tror du träffar en större publik med blandade inlägg än renodlat häst och satsning.

  Reply

 • Rebecka

  Hej!
  Jag tycker tvärtom, följer din blogg pga allt kring häst. Det andra tycker jag är lite ointressant (dock älskar jag att du är så ambitiös). Hästdelarna håller igång mitt hästintresse :)

  Reply

 • Emma

  Jag läser din blogg för att man alltid får en härlig inspirations/motivations-boost! Eftersom jag är både student och dressyrnörd så kan relatera till många av dina inlägg. Tycker det hade varit jättekul att se mer videos. Exempelvis:
  – Hur du lägger upp din vardag för att få skola/jobb/hästsporten osv att gå ihop.
  – Strategier och tankar kring målsättning, fokus och att nå sina mål. Hur du hanterar eventuella motgångar.
  – Tankar kring att vara nyutbildad och att ge sig ut i arbetslivet som ung tjej.

  Tack för att du delar med dig av din och Sorayas inspirerande vardag! <3

  Reply

 • Elsa

  Läser enbart häst-tränings-stall inlägget och skulle verkligen uppskatta fler videos!

  Reply

 • Elsa

  Läser enbart häst-tränings-stall inläggen och skulle verkligen uppskatta fler videos!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title