Söndag 

Godmorgon!
Jag ska alldeles strax åka mot stallet och möta upp Sara. Vi ska köpa med oss fika, umgås och träna tillsammans under dagen. Snacka om att jag njuter av dessa mellandagar mellan sommarterminen och höstterminen, det är så fantastiskt att kunna hänga runt en hel söndag utan känslan av att man borde plugga.

Soraya ska få träna på idag, jag tänker fokusera på traven rätt mycket. Galoppjobbet med rörelser och i tävlingsform tar jag helst när Christian är med. Jag försöker dock göra någon/några serier så gott som varje dressyrpass bara för att avdramatisera dem. Det kan vara att jag rider övergångar på kvartslinjen och sedan göra några treor eller fyror för att sedan fortsätta med övergångarna.

Ikväll ska min älsklingstrio äta söndagsmiddag och snacka livet hos Fanny. Vilken söndag, va? ♥ Hoppas att ni mår bra!

blogstats trackingpixel
Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title