Måndagsmorgon

..sommarlov och EM-veckan! HEY! ♥
Den här veckan fylls tiden utöver stallet och kontoret med Ullevi, EM, vänner och fest. Idag är jag ledig och ska spendera dagen i stallet och kvällen med tjejerna. Jag ska ha en fördrink hos mig i eftermiddag, följt av invigningen på Ullevi och sedan ett stort tjejbord på Toso. Massa hästtjejer, några icke-hästtjejer som nog mest lockas av Toso och drinkar och därför tappert tar sig igenom invigningen (haha) och min lillasyster och hennes två bästisar. Wiie, vilken bra måndag!

Men nu ska jag åka och träna för Christian först och främst. Tack och lov för det, hoppas att Raya har lugnat sig sen igår och att vi får till ett bra pass. Gårdagskvällen spenderades med livssnack hos Fanny, och vad summerar en sån kväll bättre än den här smygbilden?

 IMG_4634

Ha en bra dag allihopa!

blogstats trackingpixel
Comments 4
 • Lina

  Jag och min bästa tjejkompis ska till Göteborg nu i helgen för att se finalen i hoppning, svin kul! Men, ingen av oss har varit i Göteborg i vuxen ålder, har du några tips på restauranger, barer, klubbar som man absolut inte ska missa?!
  Kram

  Reply

  • Manda

   Nu är inte jag Linn, men jag bor också i Göteborg och mitt tips är en italiensk restaurang som heter Nonna. Jättegod mat i en bra prisklass (ca 160 kr för pasta). För att äta där måste man dock boka bord, men det behövs inte göras med särskilt lång framförhållning

   Reply

   • www.linnolsson.se Post author

    Älskar också Nonna – bra tips! 😉 Men Toso, Bellora eller Barabicu är lite festligare middagsalternativ… :)

    Reply

 • Ebba

  Hej!
  Hur har du tänkt/gjort med kurslitteratur under åren du har pluggat/pluggar. Köper du alla böcker, några eller inga? Ska precis börja läsa på universitetet i Göteborg nästa måndag och vill gärna höra hur du har tänkt ☺️

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title