”Make a living”

Wow vilken skön dag jag har haft. Jag var i stallet vid halv nio i morse och kom hem för en knapp timme sen. Det här har varit min plugg-location mellan tvättar, träning och lunch med stallgänget på torget: 

Dessutom, och bäst av allt; Soraya var superfin idag! Som jag sa i videon från i måndags – sån jävla standard. Alltid känns ett pass skit inför tävling, sen skärper jag mig, lägger mig i händerna på Christian och hittar tillbaka. Däremot har vi ändrat planen för bett, men mer om det i helgens tävlingsvlogg.

En annan sak! Idag släpps ett avsnitt med mig i podcasten ”Make a living – en podd om att göra karriär med hjärtat”. Avsnittet spelades in i vintras och jag tror aldrig att jag har varit så öppen och ärlig i en intervju innan. Eller, jag vill inte ens kalla det för en intervju, snarare ett samtal. Ett samtal om livet, ett brinnande hjärta, 15-åriga egot, kvinnokraft, rädsla och om att identifiera drivkraft. Lyssna gärna – sök bara på ”Make a Living” där podcasts finns. ♥

Nu ska jag plugga 19-21 sen tänker jag ta kväll och ledighet. Imorgon känns det lite som fredag för mig – för sedan är det tävlingshelg! Wiho!

Comments 10
 • Maja

  Det där med skitpass inför tävling tycker jag är så intressant! Jag under en jättelång period haft riktigt dåliga pass dagen innan en tävling och sen gått in och vunnit dagen efter, och när jag har haft ett bra pass dagen innan så har det blivit katastrof på banan. Det bara måste ju sitta i huvudet tänker jag. Att när det går dåligt har du inga förväntningar och då slappnar du av mer och tvärt om vid bra pass dagen innan! Frågan är bara hur man ska tänka? Kom bara på det nu när jag läste om dåliga ridpass innan tävling och kände att jag ville lägga en tanke 😉

  Reply

 • Elisabeth

  Stort lycka till med tävlingshelgen! Så spännande, denna helg ska jag oxå tävla dressyr, och det hör inte till vanligheterna så känner mig redan så nervös! Kram och lycka till Raya och Linn.

  Reply

 • Evelina

  Alltså Linn!! Lyssnat på podden.. du visar än en gång vilken otrolig människa du är. Tack för att vi får ta del av dina ord varje dag

  Reply

 • Nova

  Så himla grym du är! Blir såå inspirerad av dig. Säger som kommentaren ovan, tack för att vi får ta del av dina ord!! Hade så gärna velat vara kompis med dig haha<3

  Reply

 • Anna

  Så så inspirerande avsnitt!!

  Reply

 • Alexandra

  Kan inte tänka mig en bättre uppladdning inför seminarium om kampen om offentligheten än att lyssna på detta poddavsnittet. Du är SÅ inspirirerande!! Får en alltid att hålla fokus mot målen.

  Reply

 • Madeleine

  Hej Linn!
  Vill bara börja med o säga att du är en sjukt stor inspiration och jag tycker du är extremt duktig och intressant.

  Jag undrar bara vad ditt bästa tips är till att göra karriär. Måste man redan börja i tonåren eller går det att lyckas även om man är 21 och inte kommit på vad man vill göra? Jag är en driven tjej men som alltid har haft svårt för att ”välja” jag sätter mig in i mycket men känner att jag inte har kommit på vad jag eller hur jag ska göra för att komma på exakt vad jag vill göra och hur jag dka lyckas. Lite flummig fråga men hoppas du förstår mig och kanske kan ta upp detta i något inlägg för att vägleda unga tjejer. Är rädd för att det är ”för sent” för mig att lyckas när jag inte ens vet vad jag vill göra.. Men när jag väl kommer på så gör jag allt till 100% . Hoppas du kan hjälpa mig! Kram Madeleine

  Reply

 • Emilia Sandell

  Så inspirerande du är 😀 Måste definitivt lyssna på den podden 😀

  Reply

 • Malin

  Har precis börjat lyssna på podden! 🙂

  Reply

 • Emma

  Mer poddande likt detta! Otroligt kul att få höra dina tankar så pass nyanserat. Du verkar otroligt smart och snabbtänkt. Jag vet knappt vad jag ska skriva men jag är imponerad. Mitt liv är så långt från ditt man kan komma nästan, men du lyckas ändå intressera och får mig att våga utmana mitt egna tankesätt, mina värderingar och mål med livet 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.