Torsdagsmorgon

GODMORGON! ♥
Jag har precis gått igenom en internationell kampanjplan här på kontoret och nu tänkte jag kika in och skriva till er. Vad mycket fina ord jag fick igår efter avsnittet, det är väldigt kul att få snacka utanför sina egna kanaler och om andra saker med nya infallsvinklar. Tack för att ni supportar och peppar <3

Idag har Soraya sin vilodag och jag ska jobba på kontoret fram tills fem. Då ska jag och Felix mötas upp och äta på något mysigt ställe på stan! Han åker till Paris med sitt jobb imorgon (cool pojkvän, ja!) och jag åker till Laholm (lite mindre fancy, ha-ha), så vi tänkte optimera umgänget och minimera disken, hehe. Bra torsdag! I helgen kommer jag filma under tävlingen och bjuda mer er på vårt meeting med allt runtomkring det. Det blir kul! Hoppas att ni får en bra dag ♥Min älskade, vackra stad i morse. Förstår ni att bo i en lägenhet i det huset? 

blogstats trackingpixel
Comments 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title