Tisdagsmorgon

Godmorgon!
Alltså mmm, måste ge er ett frukosttips! Jag har frångått min yoghurt och granola och börjat med gröt igen. Nu kokar jag fiberhavregryn med massa frön och torkade tranbär – det känns som att äta höst. 

Jag ska på ett frukostseminarium med jobbet idag och sedan jobba på kontoret. Kul! Det känns som en evighet sedan jag var där, i torsdags, hehe. Sedan måste jag fråga er två saker innan jag springer iväg till spårvagnen;

1. Min filmkamera köpte jag efter att många ”vloggare” tipsat om den och i beskrivningen står det att den filmar i full HD. Trots det blir kvaltén dålig när jag klippt ihop den, någon av er skrev att jag måste konvertera den eller spara den på ett annat sätt… TELL ME EVERYTHING! Tack <3

2. Jag letar land och rike efter ett kandar med korta skänklar, som inte är för tjockt och 12 eller 12,5 cm långt. Det verkar vara helt omöjligt att hitta, om någon av er har ett sånt som ni inte använder, snälla mejla mig och låt mig köpa det!! Till: linnolssonse@gmail.com

NU – kicka igång tisdag! IMG_4817Kandaret på bilderna har för långa skänklar. Jag vill ha 5-6 centimeter, kanske 7. 

blogstats trackingpixel
Comments 15

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title