Follow us around

Äntligen! Om ni inte kan klicka på rutan i inlägget så kommer ni direkt till filmen ifrån tävlingen HÄR.

Comments 6
 • JuliaW

  Tycker bloggen var supermysig! Mer sånt här!

  Reply

 • Elin

  Så himla kul att få följa med och se lite runt omkring också! 😀
  Förstår verkligen det där med andra starten när det slår över, har en häst som är likadan och väldigt lätt slår över och då är det så svårt för mig att kontrollera henne. Men, det går bättre och bättre, jag får mer och mer koll på det och det är så kul när man känner att man reder ut något som man inte gjort förr. Så bara fortsätt jobba så kommer det bli bättre!
  Ett tips är också att verkligen jobba på sig själv, mitt sto känner sååå tydligt när jag blir spänd och vi stressar lätt upp varandra. Jag har tagit hjälp av en mental coach och känner verkligen att det hjälper, så det är ett bra tips!

  Reply

 • Amanda

  Superbra vlogg! MER sånt 😀

  Reply

 • C

  Vad roligt att se min gamla lägenhet! Bodde där innan det blev vandrarhem. Så himla mysig gård!
  Och btw, Laholm ligger i Halland, inte Skåne

  Reply

 • Anna

  Jag måste ge ett bra tips som kanske kan funka för dig med 🙂 Har en hopphäst som blir så där het med där det lätt kan slå över, en sak som verkligen funkar är att hoppa av och lämna över henne till någon annan som kan gå med henne några minuter, hon älskar atmosfären så hon coolar väldigt lätt ner, så sen när man hoppar upp igen är det som att börja om helt med lugn fin kuse igen. Funkar alltid för oss och är rätt enkelt och man får en liten stund att ta nya lugna andetag själv med 🙂 Lycka till!
  Ps, såg superfint ut 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.