Vår dag idag

Godmorgon!
Den 21:a september 2017, det innebär att det är 5 år sedan jag och Felix bestämde att det var vi precis innan jag skulle ta tåget till Stockholm och Blog Awards.

Fem år!! Är inte det lite fräckt ändå? Om någon skulle fråga vad jag är mest stolt över i mitt liv så hamnar vår relation överst på listan. Vi har lyckats med det som vårt samhälle inte direkt banar väg för; ta varandra i händerna, säga ”jag är din” och hålla kvar. Stå kvar, ta sig tid att förstå istället för att byta ut och ge varandra utrymme till sin egen resa. Han är min människa och jag är hans – och det finns ingenting som jag skulle vilja byta ut den ovillkorliga tryggheten och kärleken mot.

Nu ska jag sticka till jobbet! När jag slutar vid fem ska jag åka raka vägen hem, skåla i champagne och fira vår kärlek resten av kvällen på en av våra favoritrestauranger 🙂 Vi hörs imorgon igen!

Comments 12
 • Clara, Bossbloggen

  Så fint och grattis på er dag!

  Reply

 • Erika

  Grattis till er! Det känns som om det var igår som jag läste att ni hade blivit tillsammans. Ofattbart att jag läst din blogg i över fem år. Väldigt glad att du är en av mina största förebilder! 🙂

  Reply

 • M.

  Det är fantastiskt fint men jag förstår verkligen inte att du framställer en varaktig och vanlig sund relation som något så väldigt unikt?

  Reply

 • missj

  Grattis, 5 år är länge. 🙂 Tycker absolut det är ganska ”ovanligt” med denna generationen med par som håller ihop länge.

  Reply

  • www.linnolsson.se Post author

   Det är min uppfattning också, men det kanske beror lite på vart man bor. I ”småstad” känns det vanligare, där även familjeliv kommer (generellt) tidigare. Kanske därför. Runtom oss är vi väldigt ensamma om en sån här relation genom de här åren i livet. Tack! <3

   Reply

   • Lisa

    Jag är ifrån Sthlm och vet många par som varit ihop i en cirka fem år i samma ålder som oss, så det är nog väldigt olika hur vida det är unikt med en längre relation i 20-års åldern (storstad som småstad).
    Har man en sund relation och låter varandra följa sina drömmar så funkar det, så länge man är rätt för varandra såklart och inte växer ifrån varandra. Men i dagens samhälle känns det som att många tar sin partner alldeles förgivet vilket splittrat flera av de par jag vet varit ihop en längre tid.
    Hoppas ni är en inspiratinskälla för personerna i er omgivning att inte ta sina partners för givet utan vårda sina relationer trots kämpiga perioder.

    Grattis på er dag!

    Reply

 • Zandra Svensson

  Stort grattis till er! Värker lite i hjärtat då jag själv blev lämnad av min kärlek för 2 veckor sedan efter 4 år ihop, hoppas för er att ni kommer hålla ihop mycket längre än så! Lycka till i framtiden finisar! <3

  Reply

 • Isabelle

  Stort grattis! 🙂 håller med dig om att det inte är särskilt vanligt med par i vår ålder som har varit tillsammans länge. Min sambo och jag är jämgamla med dig och firade i måndags 7 år tillsammans. I vår umgängeskrets är vi ganska ensamma om ett längre förhållande 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.